Bli Medlem

Välkommen till PPGK:s Medlemmssidor

Att bli medlem i Perstorps Golfklubb betyder så mycket mer än att köpa sig en rätt att spela golf på banan och att i övrigt utnyttja klubbens faciliteter. Vi försöker också hålla fast vid ett antal värden som stärker gemenskap och känslan i klubben. Vi hoppas att nya medlemmar skall bli aktiva golfare, men vi hoppas också att de skall ta en aktiv del i klubbens sociala liv och så snabbt som möjligt etablera ett vidsträckt kontaktnät med de övriga medlemmarna. Det ställer krav på de existerande medlemmarna och det ställer också krav på den nye medlemmens oförvägenhet till kontaktskapande.

I Perstorps Golfklubb är vi också besjälade av en annan idé. Vi vill i det längsta hålla kvar känslan av gemensamhet, inte bara i spelet, utan också i underhållet och skötseln av vår anläggning. Visserligen har vi vår anställda personal som tar hand om det mesta men det finns alltid viktiga uppgifter inom ramen för styrelse- och kommittéarbetet. All vår erfarenhet säger oss att sådana bidrag till klubbens utveckling stärker såväl klubbanda som kvalitén i verksamheten.

Ny medlem får ett välkomstbrev och ett presentkort med vädet av tio poletter till range bollar.

Perstorps GK har utbytesavtal med ett flertal klubbar samt ingår i Sydpoolen är med i 4-Lingen och har ett sammarbete med Ljungbyhed, här nedan finns vilka klubbar som gäller och priserna.

4-lingen, för 1000:- har man som fullvärdig medlem i Perstorps GK tillgång till 3 banor till. Hässlegården GK, Skepparslövs GK och Wittsjö GK.

Lungbyheds GK, för 1000:- köper man en spelrätt och får spela obegränsat på Ljungbyheds GK mellan 2019-03-01 - 2019-10-31, vill man ha tillgång att spela hela året kostar det 1500:- OBS! spelare som bytt klubb mellan Perstorp och Ljungbyhed 2017-2018 har ej tillgång till detta erbjudande, så kallat karensår!

Fullständig prislista hittar du här -->

Låt en vän prova

Visste du att du som är medlem i Perstorps Golfklubb kan ta med en vän, kompis eller släkting ut på stora banan för att prova på golf. Ni får även spela på korthålsbanan.

Så här fungerar det

•Anmäl till kansliet innan ni går ut på banan.

•Du som är medlem är ansvarig för din medspelare.

•Undvik spel när trycket på banan är som störst - kontrollera med kansliet.

•Max tre ronder på respektive bana per person.

Klubben vill ge alla en möjlighet att prova på golf och på ett enkelt sätt introduceras nybörjaren i golfen via en fadder.

Varför bli medlem på Perstorps GK?

• Stabil ekonomi och väl inkörd anläggning – startade 1963.

• Tillgänglighet – 10 min. mellan bollarna – undviker irritation och köer.

• Totalservice – här finns allt: restaurang, kansli, senaste datatekniken mm.

• Hög kvalité på banan, skötsel, miljötänkande, välrustad maskinpark osv.

• Hög kvalité på klubben med fokus på medlemmar och gäster.

• Reducerad greenfee på många av Skånes golfbanor.

• På köpet - vacker och avstressande natur.

• Till sist men inte minst vill vi förmedla en ”Feel good”-känsla - golfspel på Perstorp GK är en upplevelse med harmoni och trivsel!