boende

08.00 till 16.00

Måndag till Fredag

Helg 08:00 - 14:00

Åsbohuset - vårt boende mitt på klubbområdet

Vår tidigare kansli och reception erbjuder från och med 2016 ett perfekt boende för dig som vill bo nära klubbområdet. Vi erbjuder 2 rum med sovplats för max 8 personer och i samarbete med Golfkrogen kan du bli serverad frukost, lunch och middag. Ring kansliet för prisuppgift!

Klicka på loggan, för att hitta nykeln till ditt nya hem!

Du kan hyra detta fantastiska hus!

Huset har en yta på 355 kvm, och ligger vackert i skogskanten vid hål 15. Det är endast 2 km till centrum på Perstorp. Huset har 10 sovplatser, fördelat på 3 dubbelrum på första plan och en sovsal i suterängvåningen med 4 sängar, det finns ytterligare plats för 4 personer i två bäddsoffor på första plan. Två toaletter på första plan och en på suterängvåningen. Det ena toaletten på första planet har bad. I suterängvåningen är det badrum/motionsrum. Det finns alla moderniteter som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, tv, gasgrill mm. Till den öppna spisen finns det torr ved i källaren. *) Städning ingår i priset. Men lakan, örngott och handdukar får du ta med dig.

Bokning

Du bokar direkt via vårt kansli: tel. 0435-354 11 eller mejla kansli@perstorpsgk.se.

Incheckning sker tidigast klockan 15:00, och utcheckning senast klockan 10:00

Tyringe Kurhotell

Är beläget strax utanför Hässleholm i norra Skåne. Hotellet ligger omgivet av vacker bokskog men ändå nära till bra kommunikationer. Ett perfekt hotell när man spelar golf på Perstorps Golfklubb.

Besök gärna Kurhotellets hemsida här

Andra boende i närheten!

Hunseröds Bed & Breakfast: 7 Km till Perstorps Golbana, besök gärna Hunseröds hemsida www.hunserod.se

Vildrosor & Höns: 13,6 Km till Perstorps Golfbana besäk gärna Vildrosor & Höns hemsida www.vildrosorohons.se