boende

Välkomna till Perstorps Golfklubb

Telefon: Kansli +46(0)435 354 11, Restaurangen +46(0)435 354 12 eller + 46(0)703892340, E-post: Kansli@perstorpsgk.se

Öppettider: Kansli Måndag 08.00 - 12.00, Tisdag - Torsdag 08.00 - 16.00, Fredag 08.00 - 13.00, Helger 08:00 - 14:00!

Restaurangen Måndag - Fredag 09:00 - 16:00 och Lördagar 09:00 - 16:00, Söndagar Stängt, förutom vid tävling.

Kiosken Lördagar och Söndagar 10:00 - 15:00. och vid större sällskap.

Uppställningsplatser för husbilar bakom Åsbohuset:

Vi har ett antal uppställningsplatser för husbilar med strömuttag och tillgång till WiFi.

Dusch och toalett bredvid i omklädningsrummen.

Kontakta kansliet för bokning. 0435-35411.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Åsbohuset - vårt boende mitt på klubbområdet

Vår tidigare kansli och reception erbjuder från och med 2016 ett perfekt boende för dig som vill bo nära klubbområdet. Vi erbjuder 2 rum med sovplats för max 8 personer och i samarbete med Golfkrogen kan du bli serverad frukost, lunch och middag. Ring kansliet för prisuppgift!

Klicka på loggan, för att hitta nykeln till ditt nya hem!

Du kan hyra detta fantastiska hus!

Huset har en yta på 355 kvm, och ligger vackert i skogskanten vid hål 15. Det är endast 2 km till centrum på Perstorp. Huset har 10 sovplatser, fördelat på 3 dubbelrum på första plan och en sovsal i suterängvåningen med 4 sängar, det finns ytterligare plats för 4 personer i två bäddsoffor på första plan. Två toaletter på första plan och en på suterängvåningen. Det ena toaletten på första planet har bad. I suterängvåningen är det badrum/motionsrum. Det finns alla moderniteter som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, tv, gasgrill mm. Till den öppna spisen finns det torr ved i källaren. *) Städning ingår i priset. Men lakan, örngott och handdukar får du ta med dig.

Bokning

Du bokar direkt via vårt kansli: tel. 0435-354 11 eller mejla kansli@perstorpsgk.se.

Incheckning sker tidigast klockan 15:00, och utcheckning senast klockan 10:00

Hotel Statt Hässleholm

Välkommen till hotell statt mötesplatsen vid den stora knutpunkten.

En internationell atmosfär i Art deco stil möter dig på Hotel Statt idag, efter en totalrenovering under 2017. Hotel Statt har under 2017 bytt ägare och drivs idag av Kjell och Karin Jakobsson.

Med stolthet presenterar vi en fantastisk och lätt tillgänglig anläggning för ditt nästa event. Hotel Statt väljer du för alla sorters möten, events och utställningar.

Möten där läge, logistik, kvalité, värdskap i världsklass och måltider du minns, är avgörande. Det är en självklarhet för oss att med erfarenhet, personligt och professionellt engagemang underlätta för dig både i planering och genomförande.

Besök gärna Statts hemsida här>>>

Tyringe Kurhotell

Är beläget strax utanför Hässleholm i norra Skåne. Hotellet ligger omgivet av vacker bokskog men ändå nära till bra kommunikationer. Ett perfekt hotell när man spelar golf på Perstorps Golfklubb.

Besök gärna Kurhotellets hemsida här

Andra boende i närheten!

Hunseröds Bed & Breakfast: 7 Km till Perstorps Golbana, besök gärna Hunseröds hemsida www.hunserod.se

Vildrosor & Höns: 13,6 Km till Perstorps Golfbana besäk gärna Vildrosor & Höns hemsida www.vildrosorohons.se