Greenfee

En (1) gäst till fullvärdig medlem

Juniorer

100:-

Utbytesklubbar, se lista nedan!

Sydpool, gäller vardagar

290:-

Viasat, enbart när kansliet är öppet *

270:-

Skymmningsgolf 15:10 och därefter

200:-

Golfhäftet, gäller vardagar

225:-

2 X 18 hål

+200:-

Golfbil med läkarintyg

250:-

Golfbil utan läkarintyg

300:-

Golfvagn med 3-hjul

50:-

Korthålsbanan

60:-

* Gäller bara när kansliet är öppet och vid uppvisande av appens digitala rabatt kort!

OBS! Appen är personligt!

Golfbanan är stängd för pga. väta tills vidare. Välkommen in till kansliet för att anmäla din anmkomst och betala din greenfee (swish eller kort, ej kontanter).

Besöker du vår bana, utanför kansliets öppettider, är du välkommen att registrera din ankomst och betala din greenfee i terminalen inuti omklädningsbyggnaden. OBS! VIASATs kort gäller endast under kansliets öppettider. Appens digitala rabatt kort är personlig och måste visas vid ankomst/betalning på kansliet.

Vår ordinarie greenfee är 450 kronor för 18 hål, alla dagar.

Eftermiddagsgreenfee klockan 15:10 och därefter, 200 kronor.

Junior betalar gällande greenfee.

Sydpoolen

Medlemmar i Sydpoolen betalar 290 kr (senior) och 100 kr (junior) under vardagar där ordinarie greenfee är 450 kr.

Utbytesklubbar betalar greenfee efter avtal, de tider där ordinarie greenfee är högre än gällande avtal.

Tävlingsgreenfee

Greenfee för tävling är 150 Kr och startavgiften i våra tävlingar är 100 Kr

Korthålsbanan, 6-hål

Spel på korthålsbanan kostar 60 kr för icke medlemmar. Gästspelare som erlagt gällande greenfee för 18-hålsbanan får övningsspela gratis på korthålsbanan.

Max 2 bollar/hål och spelare får användas vid övningsspel.

Vid företagsgolf kan vi erbjuda att anordna tävlingen med utskrift av scorekort, resultatberäkning m.m. För mer info ta kontakt med kansliet +46 (0) 435 35411.

Ej avbokad speltid debiteras vederbörande, gäst likväl som medlem, med då gällande greenfee.

Vi kan ombesörja framtagning av scorekort, ta fram startlistor och sammanställa resultatet vid avslutad rond, om rundan avslutas inom kansliets öppettider. Vi hyr ut golfbilar, vagnar och har ett stort övningsområde med driving range, putting/chippinggreener och bunkrar. Efter avslutad golfrunda väntar lön för mödan i det trivsamma klubbhusets familjära och avspända atmosfär.

Greenfee: 2017