Banan

Välkomna till Perstorps Golfklub

Telefon: Kansli +46(0)435 354 11, Restaurangen +46(0)435 354 12 E-post: Kansli@perstorpsgk.se

Aktuellt från Greenkepern:

Aktuell Banstatus: Banan är öppen med sommargreener!

Ring Greenkeper om ni har frågor, Nytt nummer kommer snart.

Glöm inte laga nedslagsmärken även om de inte är dina. Det är alltid viktigt och ännu mer nu med nyrenoverade greener. Ett olagat märke betyder dött märke.

Varmt Välkomna till vår fina bana!

Välkommen till Perstorps Golfklubb

En 18-Håls golfbana som ligger nästan mitt i norra Skåne, en Golfbana som är blandning mellan Skogs och Parkbanan där sjöar, skog och dammar kantar banans olika hål som gör att det känns som att varje hål har sitt eget rum! Perstorps Golfbana ligger ett stenkast från väg 21 och från Perstorps Station, som lämpar sig väl att nyttja, alltså ta Tåget till Golfbanan!

Perstorps Golfbana har en golfkrog som har god mat och trivsam miljö där man kan koppla av efter en härlig golfrunda på en av Skånes finaste Golfbanor

Flygbilder över våra fina golfhål