Medlem

Perstorps Golfklubb

Kansli +46(0)435 354 11

 

Krogen +46(0)435 354 12

08.00 till 16.00

Måndag till Fredag

Helg 08:00 - 14:00

ATT BLI MEDLEM I VÅR GOLFKLUBB INNEBÄR så mycket mer än att köpa sig en rätt att spela golf på banan och att i övrigt utnyttja klubbens faciliteter. Vi försöker också hålla fast vid ett antal värden som stärker gemenskap och känslan i klubben. Vi hoppas att nya medlemmar skall bli aktiva golfare men vi hoppas också att de skall ta en aktiv del i klubbens sociala liv och så snabbt som möjligt etablera ett vidsträckt kontaktnät med de övriga medlemmarna. Det ställer krav på de existerande medlemmarna och det ställer också krav på den nye medlemmens oförvägenhet till kontaktskapande.

I PERSTORPS GOLFKLUBB är vi också besjälade av en annan idé. Vi vill i det längsta hålla kvar känslan av gemensamhet, inte bara i spelet, utan också i underhållet och skötseln av vår anläggning. Visserligen har vi vår anställda personal som tar hand om det mesta men det finns alltid viktiga uppgifter inom ramen för styrelse- och kommittéarbetet. All vår erfarenhet säger oss att sådana bidrag till klubbens utveckling stärker såväl klubbanda som kvalitén i verksamheten.

Ny medlem får ett välkomstbrev och ett presentkort med vädet av tio poletter till range bollar.

 

Perstorps GK har utbytesavtal med ett flertal klubbar samt ingår i Sydpoolen, här nedan finns vilka klubbar som gäller och priserna.

>> Sydpoolen

>> Grenfeeutbyte

Ordförande har ordet.

 

2017-07-30

Golfvänner, tack för en härlig golfvecka! Jag vill inledningsvis rikta ett riktigt stort tack till alla inblandade som gör det möjligt för spelarna att bevista ett välskött restaurang. Som jag tidigare skrivit vill jag ogärna rikta mitt tack till enskild men jag har ju sett att flera personer tagit ett extra stort ansvar för att allt ska flyta på. Stort som smått, tack alla!

Banan har fått oerhört mycket beröm från såväl våra egna medlemmar som från gäster som är medlemmar på mycket mer välrenommerade banor än vår. Banpersonalen har tvingats anpassa sina arbetstider efter starttiderna vilket inneburit tidiga morgnar och även eftermiddag/kväll för att inte störa de tävlande. Kiosken har med sin duktiga personal varit välfylld med goda mackor och gott kaffe. Kansliet har, trots sjukfrånvaro, fungerat på bästa sätt då ordinarie verksamhet rullar på, dvs offertförfrågningar, bokningar, betalningar etc. Krogen har haft en varierad lunchmeny som har uppskattats och de har erbjudit flexibla öppettider med positiv personal, dvs ”vi har öppet så länge det finns gäster”. Sist men långt ifrån minst har alla ideellt kämpande medlemmar som har gjort ett jättejobb. De avstår ödmjukt från eget tävlande för att göra det möjligt för så många att tävla i en välskött golfvecka!

Helgen före golfveckan visade alla väderprognoser ett tråkigt väder med mycket regn så upplevelsen blev ju så mycket bättre när det visade sig att vi fick perfekt golfväder hela veckan med undantag för lördagen. Golfveckan innehöll som vanligt ett antal riktigt bra resultat, några mindre bra resultat men framförallt en härlig stämning där många tog sig tid att umgås på krogen efter rundan. Det om något skapar en klubbkänsla som är mycket viktigt för PPGK. Veckans höjdare var fredagens partävling med hela 170 startande. Flera undrade och trodde att det var ett rekordstort antal (?) men även denna dag flöt på ett mycket bra sätt. En mycket viktig funktion för ett bra flyt är att ha en starter som, förutom ett ge ett mycket trevligt mottagande, ser till att vi får 10 minuter mellan bollarna och därigenom minimerar risken från att stå och vänta ute på banan.

Veckans kvällar startade med en uppskattad musikquiz där Silver hade ett väl förberett program med bra musik och avslutades med en fest som även den inleddes av Silvers quiz. Vi var lite över 30 personer på festen som fick oss serverade en mycket god plankstek. Carsten introducerade en dansk tradition, nämligen att kalla ut kökspersonalen som fick motta uppskattade och välförtjänta applåder från festdeltagarna.

Med det bästa

Uffe

Låt en vän prova

Visste du att du som är medlem i Perstorps Golfklubb kan ta med en vän, kompis eller släkting ut på stora banan för att prova på golf. Ni får även spela på korthålsbanan.

Så här fungerar det

•Anmäl till kansliet innan ni går ut på banan.

•Du som är medlem är ansvarig för din medspelare.

•Undvik spel när trycket på banan är som störst - kontrollera med kansliet.

•Max tre ronder på respektive bana per person.

Klubben vill ge alla en möjlighet att prova på golf och på ett enkelt sätt introduceras nybörjaren i golfen via en fadder.

Varför bli medlem på Perstorps GK?

• Stabil ekonomi och väl inkörd anläggning – startade 1963.

• Tillgänglighet – 10 min. mellan bollarna – undviker irritation och köer.

• Totalservice – här finns allt: restaurang, kansli, senaste datatekniken mm.

• Hög kvalité på banan, skötsel, miljötänkande, välrustad maskinpark osv.

• Hög kvalité på klubben med fokus på medlemmar och gäster.

• Reducerad greenfee på många av Skånes golfbanor.

• På köpet - vacker och avstressande natur.

• Till sist men inte minst vill vi förmedla en ”Feel good”-känsla - golfspel på Perstorp GK är en upplevelse med harmoni och trivsel!

 

Börja Spela Golf

Om du känner någon som redan är medlem i Perstorps GK kan denne ta med dig ut på banan och låta dig testa ett par gånger. Du får spela på såväl korthålsbanan som på den stora banan innan du bestämmer dig.

Du är också mycket välkommen att kontakta någon av nedanstående så hjälper de dig på bästa sätt.

" Medlemskommittén, Per-Ove Jönsson 070-7946510

" Damkommittén, Anna-Karin Hansen, 0435-31741

" Seniorkommittén, Göte Zippert, 073-3806177

" Ungdomskommittén, Roger Moberg 070-7946402

eller ring kansliet 0435-35411 eller kansli@perstorpsgk.se

Att bli ny fullvärdig golfmedlem i Perstorps Golfklubb kostar 4800:- då ingår, förutom helt fritt spel på såväl korthåls- som stora banan, som Ny golfare även ett utbildningspaket, värde 1500:- som betalas till tränare,som sedan dras av på årsavgiften år 2. Du får även 10 st polletter (värde 200:-) att använda på vår driving range.

Om du är osäker på hur mycket du kommer att spela så kan du istället blir Prova på medlem och betalar då 1600:- och spelar då fritt fram till 31/5, där efter kan du välja att bli fullvärdig medlem och betala 2900:- och spela helt fritt resten av året. eller bli Greenfee medlem och betala 300:-/rond. Detta gäller bara under första året.

Aktiviteter varje vecka under säsong:

Spontangolf, spelas söndagar kl 14:00 anmälan senast 13:45 vid Golfkrogen. Detta alternativ spelas över 12 hål med start på 1:an

Tisdagsgolf 55+, spelas tisdag förmiddagar med start kl 9:00 Detta alternativ spelas över 18 hål.

Tisdagsgolf för alla, spela tisdagar när som helst under dagen. Vi har uppsamling för de som vill, anmälan senast 15,50 så ser vi till att du har någon att spela med. Vi går ut mellan 16:00 och 16:30.

Damernas Onsdagsgolf, spelas onsdagskvällar se program under Verksamhet och Dam.

Ungdomsaktiviteter, Torsdagar klockan 18:00 är det träningen för klubbens ungdomar.

Träna med vår klubbtränare, ta kontakt med vår klubbtränare så ser Pron till att du förkovras i din golf på bästa sätt. Se under pro för mer information.