Perstorps Golfklubb

Måndag till Fredag

Helg 08:00 - 14:00

Aktuell information

Bli Ny medlem i Perstorps Golfklubb nu!

du får spela resten av 2017 och hela 2018 för endast 2.850 kr! Ta kontakt med receptionen 0435-35411 eller kansli@perstorpsgk.se

OBS! Gäller ej medlemmar i 4-Ling sammarbetet!

Glöm inte laga nedslagsmärken även om de inte är dina. Det är alltid viktigt och ännu mer nu med nyrenoverade greener. Ett olagat märke betyder dött märke.

Kioskens öppettider!

Måndag-Fredag 10 - 18

Tisdag - tisdagsgolfen

Lör-sön 9-17

Och vid större bokade sällska

Gröntkort kurs!

Kontakta Kansliet för info!

Juniorträningen, under ledning av Roger Moberg, har träningsuppehåll och träffas åter den 11 augusti kl 18,00. Vi kommer att arrangera en ungdomskväll den 25 augusti mellan 18-19,30 då vår Pro, Jesper, kommer att hålla i träningen. Kvällen avslutas med korvgrillning

Ingvar Sköld!

Ingvar Skölds mandatperiod sträcker sig till höstårsmötet och Ingvar var tidig med att meddela att han inte önskar omval. Ingvar har bett om att få avgå redan nu vilket innebär att vice ordförande-posten står tom till nästa styrelsemöte samt att Ulf Lindh övertar ansvaret för bana/fastigheter.

Vi vill sända ett stort tack till Ingvar för hans mycket värdefulla insatser under de 5 år han verkat i styrelsen. Han har haft ett stort engagemang hela tiden, inte bara för sitt eget ansvarsområde utan för hela PPGK's bästa.

Tack Ingvar!

.

Ordföranden har en ny text

Läs texten här >>

Vårda din golfbana >>

OBS! Banan öppen!

Ring Greenkeper Per Hanke om ni har frågor, 0707870144

Kom i gång kurs!

3-timmars kurs med vår pro för ppgk:s medlemmar.

vi tränar sving, bunker,chip och puttning.

Klubbinformation

Perstorps Golfklubb söker arbetande klubbchef

Perstorps golfbana är en park- och skogsbana som byggdes 1963 i en underbart naturskön bokskog med många dammar och sjöar.

Perstorps GK söker en golfintresserad person som är full av energi och inte rädd för att ta tag i det mesta, stort som smått. Är du dessutom intresserad av att leda personer och verksamheter samt gillar administration och ekonomi med ordning och reda som ledord, då är du förmodligen rätt person för oss.

Du måste vara initiativrik, utåtriktad och strukturerad. Du ska kunna marknadsföra klubben på ett positivt sätt och ha lätt för att skapa långsiktiga kontakter och inge förtroende.

Du kommer att ha ett totalansvar för klubben och rapporterar till styrelsens ordförande samt är adjungerad i styrelsen och klubbens kommittéer.

Tjänsten är på heltid med årsanpassad arbetstid, dvs du arbetar mer under golfsäsongen och då ingår även helgarbete.

Låter det som du är du välkommen att skicka dina ansökningshandlingar innan 20 september till klubbens ordförande Ulf Lindh, ulf.lindh@perstorp.com . Vid frågor är du välkommen att ringa 0706-440 507