Gäst

+46 (0)435 - 354 11

Välkommen som gäst till Perstorps Golfklubb

Vi på Perstorps Golfklubb hälsar er välkomna.

Vi tar hand om våra gäster på bästa sätt, så att ni får ett minnesvärt besök på vår charmfulla park- och skogsbana

I inbjudande bokskog ligger Perstorps golfbana, som är en av de mest etablerade i nordvästra Skåne (bildad 1963). Banan är en charmfull blandning av park- och skogsbana - lätt kuperad.

Utmaningen ligger inte främst i dess längd. Det är snarare den karaktärsfulla stilen på golfhålen som gör besöket minnesvärt. Här finns varierande, och ibland försåtliga hinder och svårigheter som ställer extra krav på stadig hand och kalla nerver. Efter avslutad golfrunda väntar lön för mödan i det trivsamma klubbhusets familjära och avspända atmosfär.

Perstorps Golfklubb arbetar för total kvalitet inom Idrott-Service-Anläggning, och med mottot

"Kvalitet före kvantitet", vilket borgar för en fin golfupplevelse.

Klubben har möjlighet att ta emot ett begränsat antal husbilar/husvagnar. Plats bokas via kansliet.

Aktuell Greenfee

Pris Vardag & Helg

Ordinarie

450: -

En (1) gäst till fullvärdig medlem

290 :-

Juniorer

100: -

Utbytesklubbar, se lista nedan

290: -

Sydpoolen, gäller vardagar

335: -

Viasat, endast när kansliet är öppet *

270: -

Skymmningsgolf 15:10 och därefter

200: -

Golfhäftet, gäller vardagar

225: -

2 X 18 hål

+ 200: -

Golfbil med läkarintyg

250: -

Golfbil utan läkarintyg

300: -

Golfvagn med 3-hjul

50: -

Korthålsbanan

60: -

Golfbanan är öppen för gäster alla dagar. Välkommen in till kansliet för att anmäla din ankomst och betala din greenfee. Besöker du vår bana utanför kansliets öppettider är du välkommen att betala din greenfee med Swish i omklädningsbyggnaden.

OBS! VIASATs rabatt gäller endast under kansliets öppettider. Appen är personlig och måste visas vid ankomstanmälan på kansliet.

Perstorps Golfklubb tillåter frikort (SGF, GDF, PGA, GAF och SGA) som anmäls minst en dag i förväg. Korten gäller endast vid 1 speltillfälle per säsong. Vid deltagande i tävling erläggs greenfee enligt tävlingsreglernas förutsättningar.

Ordinarie greenfee är 450 kronor för 18 hål alla dagar.

Eftermiddagsgreenfee efter klockan 15:00 är 200 kronor (gäller ej junior).

Sydpoolen

Medlemmar i Sydpoolen betalar 335 kr (senior) och 100 kr (junior) under vardagar där ordinarie greenfee är 450 kr. Se seperat lista och förutsättningar.

Utbytesklubbar betalar greenfee enligt avtal under de tider där ordinarie greenfee är högre än gällande avtal.

Tävlingsgreenfee

Greenfee för tävling är 150 Kr och startavgiften i våra tävlingar är 100 Kr

Ej avbokad speltid debiteras vederbörande, gäst likväl som medlem, med då gällande greenfee.

Övrigt

Vid företagsgolf kan vi anordna tävlingen med utskrift av scorekort, resultatberäkning m.m. För mer info ta kontakt med kansliet +46 (0) 435 35411.

Vi kan ombesörja framtagning av scorekort, ta fram startlistor och sammanställa resultatet vid avslutad rond, om rundan avslutas inom kansliets öppettider.

Vi hyr ut golfbilar, vagnar och har ett stort övningsområde med driving range, putting/chippinggreener och bunkrar. Efter avslutad golfrunda väntar lön för mödan i det trivsamma klubbhusets familjära och avspända atmosfär.

Korthålsbanan, 6-hål

Spel på korthålsbanan kostar 60 kr för icke medlemmar. Gästspelare som erlagt gällande greenfee för 18-hålsbanan får övningsspela gratis på korthålsbanan.

Max 2 bollar/hål och spelare får användas vid övningsspel.

Greenfee samarbete 2020 -->

Vårt boende på Klubben.