Gäst

+46 (0)435 - 354 11

Välkommen som gäst till Perstorps Golfklubb

20-03-28 Corona

för att undvika närkontakt och därmed risk för smitta. I receptionen har vi satt ett bord framför receptionsdisken och satt kortläsaren där tillsammans med scorekort. Vi kommer inte att skriva ut scorekort utan alla som spelar använder de färdigtryckta. Vi har även handsprit på kansliet.

Läs om lite Ordningsregler för Golfspel tillsvidare! >>>>

Vi på Perstorps Golfklubb hälsar er välkomna.

Vi tar hand om våra gäster på bästa sätt, så att ni får ett minnesvärt besök på vår charmfulla park- och skogsbana

I inbjudande bokskog ligger Perstorps golfbana, som är en av de mest etablerade i nordvästra Skåne (bildad 1963). Banan är en charmfull blandning av park- och skogsbana - lätt kuperad.

Utmaningen ligger inte främst i dess längd. Det är snarare den karaktärsfulla stilen på golfhålen som gör besöket minnesvärt. Här finns varierande, och ibland försåtliga hinder och svårigheter som ställer extra krav på stadig hand och kalla nerver. Efter avslutad golfrunda väntar lön för mödan i det trivsamma klubbhusets familjära och avspända atmosfär.

Perstorps Golfklubb arbetar för total kvalitet inom Idrott-Service-Anläggning, och med mottot

"Kvalitet före kvantitet", vilket borgar för en fin golfupplevelse.

Ställplatser

Klubben har 6 st ställplatser med el som är belägna på parkeringen. Elskåpen är öppna. Vill du vara säker på att du får en plats så går de att boka. Kontakta kansliet för mer info gällande bokning av ställplats. Kostnad för ställplatserna är 150 kr/dygn. Mer information om våra ställplatser finns på våra anslagstavlor vid klubbhusområdet.

Aktuell Greenfee

Pris Vardag & Helg

Ordinarie (under högsäsong)

450: -

En (1) gäst till fullvärdig medlem

290 :-

Juniorer

100: -

Utbytesklubbar, se lista nedan

Sydpoolen, gäller vardagar

335: -

Viasat, endast när kansliet är öppet *

270: -

Golfhäftet, gäller vardagar

225: -

2 X 18 hål

+ 200: -

Golfbil med läkarintyg

250: -

Golfbil utan läkarintyg

300: -

Golfvagn med 3-hjul

50: -

Korthålsbanan

60: -

Golfbanan är öppen för gäster alla dagar. Välkommen in till kansliet för att anmäla din ankomst och betala din greenfee. Besöker du vår bana utanför kansliets öppettider är du välkommen att betala din greenfee med Swish i omklädningsbyggnaden.

OBS! VIASATs rabatt gäller endast under kansliets öppettider. Appen är personlig och måste visas vid ankomstanmälan på kansliet.

Perstorps Golfklubb tillåter frikort (SGF, GDF, PGA, GAF och SGA) som anmäls minst en dag i förväg. Korten gäller endast vid 1 speltillfälle per säsong. Vid deltagande i tävling erläggs greenfee enligt tävlingsreglernas förutsättningar.

Ordinarie greenfee är 450 kronor för 18 hål alla dagar.

Sydpoolen läs mer här >>>

Medlemmar i Sydpoolen betalar 335 kr (senior) och 100 kr (junior) under vardagar där ordinarie greenfee är 450 kr. Se seperat lista och förutsättningar.

Utbytesklubbar betalar greenfee enligt avtal under de tider där ordinarie greenfee är högre än gällande avtal.

Tävlingsgreenfee

Greenfee för tävling är 150 Kr och startavgiften i våra tävlingar är 100 Kr

Ej avbokad speltid debiteras vederbörande, gäst likväl som medlem, med då gällande greenfee.

Övrigt

Vid företagsgolf kan vi anordna tävlingen med utskrift av scorekort, resultatberäkning m.m. För mer info ta kontakt med kansliet +46 (0) 435 35411.

Vi kan ombesörja framtagning av scorekort, ta fram startlistor och sammanställa resultatet vid avslutad rond, om rundan avslutas inom kansliets öppettider.

Vi hyr ut golfbilar, vagnar och har ett stort övningsområde med driving range, putting/chippinggreener och bunkrar. Efter avslutad golfrunda väntar lön för mödan i det trivsamma klubbhusets familjära och avspända atmosfär.

Korthålsbanan, 6-hål

Spel på korthålsbanan kostar 60 kr för icke medlemmar. Gästspelare som erlagt gällande greenfee för 18-hålsbanan får övningsspela gratis på korthålsbanan.

Max 2 bollar/hål och spelare får användas vid övningsspel.

Greenfee samarbete 2020 -->

Vårt boende på Klubben, Åsbo-Huset.

Åsbo huset mitt på klubb området

Boende vi sammarbetar med!

Sinkelvången fritidshus,

Stort härligt hus som ligger 30 m från 15: tee på vår golfbana.

Huset har en yta på 355 kvm, och ligger vackert I skogskanten vid hål 15.

Det är endast 2 km till centrum på Perstorp.

Huset har 10 sovplatser, fördelat på 3 dubberum på entréplanet och en sovsal

i suterängvåningen med 4 sängar, det finns ytterligare plats för 4 personer i två bäddsoffor på

entréplanet.

Två toaletter på entréplanet och en i suterängvåningen. Det ena toaetten på entréplanet

har bad. I suterängvåningen är det badrum/motionsrum.

Det finns alla moderniteter som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, tv, gasgrill mm.

Till den öppna spisen finns det torr ved i källaren.
Se mer på  www.cjellum.dk  (dansk sida)

+46 (0)435 - 354 11

Gustavsborg 501, 284 91 Perstorp