Välkommen Medlem

ATT VARA MEDLEM I VÅR GOLFKLUBB INNEBÄR så mycket mer än att köpa sig en rätt att spela golf på banan och att i övrigt utnyttja klubbens faciliteter. Vi försöker också hålla fast vid ett antal värden som stärker gemenskap och känslan i klubben. Vi hoppas att nya medlemmar skall bli aktiva golfare men vi hoppas också att de skall ta en aktiv del i klubbens sociala liv och så snabbt som möjligt etablera ett vidsträckt kontaktnät med de övriga medlemmarna. Det ställer krav på de existerande medlemmarna och det ställer också krav på den nye medlemmens oförvägenhet till kontaktskapande.

20-03-28 Corona

för att undvika närkontakt och därmed risk för smitta. I receptionen har vi satt ett bord framför receptionsdisken och satt kortläsaren där tillsammans med scorekort. Vi kommer inte att skriva ut scorekort utan alla som spelar använder de färdigtryckta. Vi har även handsprit på kansliet.

Läs om lite Ordningsregler för Golfspel tillsvidare! >>>>

Medlemsavgifter

ERBJUDANDE!! Ny Medlem betalar 2850:- första året. Kan inte kombineras med andra erbjudande! Andra året betalar man 4 800:-

Medlemsform

Spelrättsavgift

Total årsavgift

Senior, Fullvärdig

3 700: -

4 800: -

Junior, Knatte 0-12 år

Junior, Yngre 13-18 år *

150/300: -

150/300: -

Junior, Äldre 19-21 år

1 100:-

0:-

Vardagsmedlem *

2 600: -

3 700: -

Senior, 86 - 88 år (gäller 2021)

1 100 :-

1 300 :-

2 400 :-

Senior, 89 + år (gäller 2021)

300 :-

0 :-

300 :-

Studerande (heltid) *

1 750: -

2 850: -

Greenfeemedlem*

Fullvärdig medlem i
annan svensk klubb *

1 800: -

2 900: -

*) Ytterligare information gällande de olika medlemskapen:

Greenfeemedlem - Medlemsavgiften (1100 kr) inkluderar avgifter till Svenska Golfförbundet, Skånes Golfförbund, försäkringar samt och 100 kronors rabatt på klubbens ordinarie greenfee  450:-.

Vardagsmedlem - betalar gällande greenfee lördag, söndag och heldag.

Junior yngre - 150:-  för barn till fullvärdig medlem, 300:- för övriga

Studerande - Spelrätten för studerande kan nyttjas av medlemmar som kan uppvisa intyg på heltidsstudier.

FV medlem i annan klubb - kräver ett intyg av FV medlemskap i annan klubb där medlemskapet kostar minst 4.000 kr.

Ny Golfare - kostnad för Grönt kort-utbildning tillkommer, 1 500 kr. Detta dras av från Spelrättskostnaden År 2.

Prova på medlemskap - 1 600:- spela fritt tom 31/5, där efter kostar det 350:-/rond, när totalt (4800) är betalat så är man fullvärdig medlem resterande tid 2020, gäller ny Medlem/Golfare!

Sammarbeten med andra klubbar:

4-Lingen, Fullvärdig medlem spelar obegränsat på Wittsjö GK, Hässlegårdens GK och Skepparslövs GK för bara 1000:-, Vardagsmedlem spelar obegränsat på vardagar på dessa klubbar för samma summa! Juniorer spelar gratis.

Fullvärdiga medlemmar i Perstorps GK får för 1500:- Full spelrätt på Ljungbyheds GK och för 1000:- Får man spelrätt Mars – Oktober.

Övrigt:

Spel på korthålsbanan

Alla medlemar spelar gratis på korthålsbanan, Fullvärdig, Avtals, Ungdom och Greenfee medlemmar.

Max 2 bollar/hål får användas vid övningsspel.

Sydpolen spel läs förutsättningarna här >>>

Greenfee samarbete 2020 -->

Tisdagsgolfen:

Slut för säsongen.

All information finns här-->

Träna:

Henrik De Sousa med Team leder våra träningar. Läs mer här hur man går tillväga för att anmäla sig till de olika träningar både i grupp eller privata lektioner. >>>

Henrik De Sousa med team leder träningarna på klubben. Torsdagar är huvuddag men det går även att boka andra tider.

Om du vill kontakta mig direkt så når du mig på henrik@skyrupsgk.se eller 0708-669921.

Juniorträning:

Juniorträningen uppdelad i två grupper, golfkids (5 - 8 år)  och golf ungdom (9 - 14 år). Max 10 deltagare per grupp. Vi kommer träna på onsdagar. Träningen är kostnadsfri även i år om ert barn är medlem i klubben.

Har du inte egna klubbor? Klubben erbjuder dig att låna klubbor i sammarbete med Swedbank och Sparbanksstiftelsen Skåne.

Är du intresserad kontakta kansliet.

Vintergolfen:

Vintergolfen startar så fort restriktionerna från Folkhäsomyndigheten hävs.

Men här finns all info ni behöver -->

Torsdagsklubben:

Vi träffas kl 8 varje torsdag då dagens olika uppdrag fördelas. Det kan handla om allt från att kratta bunkrar, fixa bunkerkanterna, rensa ogräs, köra med trimmer till att måla eller röja upp någonstans om det behövs. Det kommer att finnas något för alla som vill!

Vi delar inte upp oss i arbetslag utan alla som vill och kan är välkomna varje gång. Kan du är vi jätteglada och om du inte kan någon eller några torsdagar så är vi fortfarande glada och hälsar dig hjärtligt välkommen någon annan torsdag. Alltså inget tvång utan se det mer som en trevlig och social samvaro då vi samtidigt gör lite nytta för att göra PPGK än mer attraktiv och härlig att besöka för medlemmar och gäster.

Vid ca kl 10,45 rundar vi av arbetet och samlas i restaurangen där klubben bjuder på en fika. Givetvis kommer vi att göra allt som går för att Coronasäkra.

Vi inleder Torsdagsklubben den 28 januari och träffas därefter varannan vecka fram till 25 februari. Från och med 4 mars träffas vi varje torsdag.

Om du vill vara en del av Torsdagsklubben ber jag dig meddela Kalle på kansliet, kansli@perstorpsgk.se , senast före jul så vi får en uppfattning om hur många vi blir. Givetvis går det bra att delta även om du inte föranmält dig, ”klubben” kommer att vara öppen för dig när det passar dig.

Seniorkommittén:

Ansvarig: Lars Björkdahl, 0703 - 44 82 84