Träning

Träna på PPGK:

Robert Löfqvist kommer att vara behjälplig som Pro/Tränare 2022 på Perstorps GK, men kommer att ha sin huvudsakliga verksamhet på Ängelholms GK

Tryck på knappen för att boka träningstid

Robbans filosofi är:

Alla kan lära sig att spela bra golf och med en riktigt bra golftränare går det ännu bättre!

Robert Löfqvist heter jag och golf har varit min stora passion sedan jag var 6 år. Jag har spelat som proffs i 11 år, spelat på flera olika tourer och arbetar även som coach till några duktiga tourspelare.

I år är jag inne på mitt 7:e år som tränare/pro på Ängelholms GK och trivs mycket bra på klubben. Jag har varit golftränare i 24 år och tycker att det fortfarande är ett otroligt roligt och inspirerande arbete. Tidigare har jag bland annat arbetat på Bjäre GK, Skogaby GK, Rya GK och Örestads GK. Jag arbetar med klubbmärket Ping, som Custom fitting expert och jag driver även Golfshopen på Ängelholms GK. I tidningen Svenkgolf är jag en av tränarna som delar med mig filmer och artiklar för att bli en bättre golfare.

Perstorps GK blir en ny klubb för mig och jag ser verkligen fram emot att få träffa er alla.

Golf är så mycket mer än att bara svinga en golfklubba och jag arbetar med varje golfare utifrån dina egna förutsättningar och mål. Under dina lektioner med mig får du även ofta tips kring mental träning, rörlighet och utrustning.

För att boka lektioner och paket, går du in på Timecenter och bokar på Perstorps GK. Gällande kurser så bokar ni via på kansliet i Perstorp. Har ni frågor kan du prata med mig på plats eller bara höra av er.

Nu ser jag fram emot att få hjälpa er att utveckla eran golf på ett enkelt och roligt sätt. Du kan boka tid här.

Välkommen att höra av dig till mig.

Robert Löfqvist

PGA Club Professional

lofqvistgolfacademy@gmail.com    Mobil: 0708-58 40 81

Juniorträning:

Juniorträningen uppdelad i två grupper, golfkids (5 - 8 år)  och golf ungdom (9 - 14 år). Max 10 deltagare per grupp.  Medlemskap i klubben krävs (avgifter högre upp på sidan). Vi tar fr.o.m. 2021 ut en träningsavgift för våra grupper.

Grupper:

Golfkids, 5-8 år

Tid: Onsdag 16.15 - 17.00

Start: 27/4 2022

Avgift: 300 kr/säsong

Golfungdom, 9 - 14 år

Tid: Onsdag 17.00 - 18.00

Start: 27/4 2022

Avgift: 600 kr/säsong

Tränare för Golfkids är Karl Hedenström och för Golf Ungdom Robban Löfqvist samt Karl Hedenström.

Har du inte egna klubbor? Klubben erbjuder dig att låna klubbor i sammarbete med Swedbank och Sparbanksstiftelsen Skåne.

Är du intresserad kontakta kansliet.