Aktuell info

Aktuell info för Perstorps Golfklubb

AKTUELLA NYHETER

21-04-13

Tisdagsgolfen för alla drar igång Tisdag 13/4!!!!

Anmälan på plats (Golfrestaurangen) senast 15,40  för indelning i bollar. Som går ut vi 16-tiden Läs nedan!

Om krogen är stängd sker anmälan i pärmen som ligger i omklädnings byggnaden och betalning till Dan med Swish 0705120741, innan ronden!

Det är möjligt att spela hela dagen, då går man in på Golf .se och bokar som vanligt eller via kansliet,

Tisdagsgolfen har företräde mellan 15.00 – 16.40.

För spontan tider gäller:

Att du är på plats innan 15,40, då ser vi till att du kommer ut i någon

av bollarna som går ut mellan 16:00-16:30,

Innan Kl.15.50  och efter 16:30 är det bokning som vanligt via Kansliet eller golf.se.

21-03-24

Aktivitetsdag och öppning av banan

Vi planerar för att öppna banan för spel på Skärtorsdag, 1 april och banpersonalen arbetar intensivt för att iordningsställa hela området. Vi vill gärna lägga lite extra tid och kraft på att putsa på banans och klubbområdets finish och bjuder därför in till en Vårstädning. Vi genomförde två sådana tillfällen i fjor och fick gjort fantastiskt mycket på kort tid av många medlemmar. Frivilliga träffas därför på lördag, 27 mars, kl 8.30 då arbetsuppgifter delas ut. Det handlar om allt från att tvätta markistyg, måla, kratta till att få bort sten i våra bunkrar och sätta upp glaspartier på uteplatsen. Det finns garanterat något för alla och vi planerar hålla på till kl 12. Klubben bjuder på grillad korv. Välkommen att ge din golfklubb några timmars arbete!

21-03-21

Vintergolf avslutning: De 8 som gjorde upp i finalen var:

Roger Moberg, Per-Ove Jönsson, Jörgen Folkeson, Britt-Marie Jönsson,

Raymond Oskarsson, Dan Johansson, Kalle Hedenström, Jonas Larsson

Dagens segrare i final spelet blev Per-Ove Jönsson 36 slag, Tvåa Raymond Oskarsson 37 slag,

trea Jörgen Folkeson 38 slag, Fyra Dan Johansson 39 slag, 5:a Britt-Marie Jönsson 39 slag,

6:a Kalle Hedenström 40 slag, 7:a Roger Moberg 41 slag, Jonas Larsson DNS.

Dagens spel vann Ulf Johansson 35 slag, 2:a Thomas Persson också 35 slag, 3:a Per-Ove Jönsson 36 slag,

4:a Per svensson 36 slag, 5:a Raymond Oskarsson 37 slag.

tavk för denna säsong, vi drar igång 13/11 träna väl i sommar!

AKTUELL BANINFO

Banan är öppen med sommargreener.

PLANERAD BANSKÖTSEL

För att hålla våra greener i så bra skick som möjligt så kommer vi ha startförbud för underhåll följande datum:

13/4, 14/4, 19/5, 16/6, 7/7 samt 4/8

Dessa datum kommer vi djuplufta samt dressa greenerna. Startförbudet kommer vara på förmiddagen. Spelbarheten kan påverkas.

Fotograf´: Tomas Öhlund