+46 (0)435 - 354 11

Aktuella nyheter för Perstorps Golfklubb

20-04-01

Idag öppnar vi drivingrangen!
Med tanke på rådande situation gällande Corona viruset så har vi utökat avståndet mellan mattorna på rangen. Vi kommer heller inte sälja polletter i kansliet utan det är kortbetalning i automaten eller rangekort som gäller.Vill du köpa rangekort så går det självklart bra. Vi kommer att förespråka Swishbetalning i kansliet för att minimera smittspridning.

20-03-29  Cross Countryn Inställd pga Snö, Flyttat till 5 April

20-03-29

Vi öppnar säsongen som vanligt med

Cross Country tävlingen 5 April Kanonstart 11:00

gäller medlemmar! anmälan i GIT

20-03-28 Corona

för att undvika närkontakt och därmed risk för smitta. I receptionen har vi satt ett bord framför receptionsdisken och satt kortläsaren där tillsammans med scorekort. Vi kommer inte att skriva ut scorekort utan alla som spelar använder de färdigtryckta. Vi har även handsprit på kansliet.

Läs om lite Ordningsregler för Golfspel tillsvidare! >>>>

20-03-21

Fixaredag på Klubben! Läs här vad som skall göras! >>>>>> Anmäl Er till Kansliet!

Jag återkommer till föreningsengagemang och bjuder in alla medlemmar till en Aktivitetsdag på klubben lördagen den 4 april med start 08.30. Vi håller som bäst på att jobba fram en aktivitetslista och den innehåller allt möjligt. Allt från räfsa till att måla och allt där emellan! Vi avslutar med en gemensam grillstund där klubben bjuder på god grillad korv med bröd men önskar du lägga annat på grillen så är du välkommen att ta med dig vad du vill. Efter att arbetet är klart är vår plan att öppna banan, dvs 4 april 13.00. Preliminärt men en plan!

20-03-09

Ordförande har ordet -->