Ställplatser

Ställplatser

Välkommen att övernatta hos oss med husbil & husvagn!

 

Vi erbjuder 9 ställplatser med tillgång till el. 6 av platserna är helt nybyggda & färdigställdes under våren 2024, dessa är belägna på grusunderlag & ligger i nära anslutning till klubbhuset och våra omklädningsrum, där man som gäst har tillgång till dusch och toalett. Utöver våra 6 nybyggda platser har vi även 3 platser med tillgång till el som är belägna på vår asfalterade bilparkering.  Vid klubbhuset kan du fylla på dricksvatten och slänga ditt avfall i soptunnorna.


Öppettider omklädningsrum: 06.00 – 22.00.


Våra ställplatser bokas enklast direkt via bokningskalendern lite längre ner här på sidan, bara att du väljer önskat in- och utcheckningsdatum så ser du vilka platser som finns tillgängliga under din önskade vistelse.

 

Incheckning sker från kl. 15.00
Utcheckning sker senast kl. 14.00

I mån av plats kan in- och utcheckning ske när som helst på dagen. Om du ska spela golf på avresedagen ber vi dig att flytta din husbil/husvagn till vår vanliga parkering innan du slår ut.


Pris:
200 kr per natt för golfande gäster som erlägger Greenfee avgift.
300 kr per natt för icke golfare eller gäster med husbil/ husvagn som inte spelar någon golf på Perstorps Golfklubb i samband med sin vistelse.


Fyll i ditt Golf-ID när du gör din bokning om du besöker oss som golfande gäst, om du inte ska spela golf i samband med ditt besök hos oss kryssar du i rutan ”Jag ska inte spela golf” när du gör din bokning.


Betalning sker med betalkort i samband med att bokningen görs.


Notera att bokningen inte registreras om betalningen inte genomförs i sista steget i bokningsprocessen.

Du får även ett bekräftelsemail & kvitto på betalningen skickat till din e-postadress när din bokning är korrekt genomförd. I mailet finns även en kod till vår nyckelbox där nyckeln till elstolpen hämtas.

 

Övriga villkor:

  • Notera att vi inte erbjuder tömning av latrin.
  • Vi förbehåller oss rätten att flytta ekipage vid behov.
  • Husvagnar parkeras med dragstången utåt för att underlätta vid utrymning.

 

Har ni några övriga frågor? Tveka inte att höra av dig till oss.  
Telefon: +46 (0)435 - 354 11
E-post: kansli@perstorpsgk.se