Damgolf

Damgolfen

Damgolfen 2024

Tänk på att uppdatera era kontaktuppgifter om ni har ändrat adress eller telefonnummer. Ändringar meddelas kansliet på kansli@perstorpsgk.se


Onsdagsgolf


Vi spelar onsdagsgolf där vi i början på säsongen spelar 9 eller 12 hål och  under sommaren blir det några onsdagar där vi går 18 hål. Startavgift är 20 kr för de som vill vara med i tävlingen och den betalas  kontant på plats. Ni får gärna vara med utan att tävla om ni vill. Det är bara att komma. Kom gärna lite innan så ni hinner anmäla er innan första start. I år börjar vi onsdag den 8 maj.


Alla är välkomna att spela, både nybörjare och de som varit med länge. Vi spelar tillsammans och har en trevlig kväll :)


Efter avslutad rond samlas vi på altanen / omklädningsrummet för att ta en gemensam fika innan vi skiljs åt.

 

Anmälan görs på plats och första start är 17:30. Om någon vet att ni blir sena men gärna vill spela, så ring tävlingsledaren.

( Therese Johansson 070 35 71 282 )

"Ut i det blå"


I år kommer vi att ordna en liten resa till relativt närliggande bana där vi spelar en runda golf och äter gott efteråt.

Mer information om denna resa kommer när datum är fastställt.




Damdagar 2024


För de som vill åka ut och spela på andra banor finns det flera klubbar som anordnar Nationella Damdagar. Om någon är intresserad så kan vi samla ett gäng och åka tillsammans. Ta gärna upp det på onsdagsgolfen eller skriv upp er på en lista i damernas omklädningsrum.