Damgolf

Damgolfen 2022

Tänk på att uppdatera era kontaktuppgifter om ni har ändrat adress eller telefonnummer. Ändringar meddelas kansliet på kansli@perstorpsgk.se

Onsdagsgolf

Vi spelar onsdagsgolf där vi i början på säsongen spelar 9 eller 12 hål och  under sommaren blir det några onsdagar där vi går 18 hål. Startavgift är 20 kr och den betalas  kontant på plats. Kom gärna lite innan så ni hinner anmäla er innan första start.

Anmälan görs på plats och första start är 16:30. Om någon vet att ni blir sena men gärna vill spela, så ring tävlingsledaren.

( Therese Johansson 070 35 71 282 )

Seriegolf

I år har vi ett lag i skåneserien. De som är intresserade av att vara med och representera Perstorps Golfklubb är välkomna att kontakta Therese.

Vi spelar fyra stycken i ett lag och det är de tre bästa resultaten som räknas.

Mobil: 070 35 71 282

Mail: therese_lars@hotmail.com

Zon Nord Kategori 1, Hcp +8,0 – 22,9

Omgång 1         10 maj                Båstad

Omgång 2        14 juni                Landskrona

Omgång 3        10 augusti         S:t Arild

Omgång 4        25 augusti        Åkagården

Damdagar 2022

För de som vill åka ut och spela på andra banor finns det flera klubbar som anordnar Nationella Damdagar. Om någon är intresserad så kan vi samla ett gäng och åka tillsammans. Ta gärna upp det på onsdagsgolfen eller skriv upp er på en lista i damernas omklädningsrum.