Banvärd/Hålvärd

Banvärd / Hålvärd

Fotograf´: Tomas Öhlund

Banvärdar 2023

I år kommer vi tillbaka med våra banvärdar och vi hoppas att du vill bli en av dem. För att kunna erbjuda medlemmar såväl som gäster en fin bana och trevlig upplevelse är det viktigt att vi hjälps åt för att detta ska fungera.

 

Vi kommer att ha banvärdar varje helg under säsongen och vi hoppas att du vill hjälpa till och lägga en förmiddag till detta. Det bästa är om vi är två banvärdar per dag under helgen (08:30-12:30).

 

En av banvärdarna inleder passet med att köra runt banan med vår golfbil och se till att inga djur har trampat runt i bunkrarna och att papperskorgar är tomma. Vid ettans tee kollar man så det är rent och snyggt.  Man släpper ut bollen på utsatt tid så flyter spelet på bättre och förhoppningsvis blir det inga väntetider ute på banan. När det är riktigt varmt ute så åker en av banvärdarna ut på banan och har vatten med sig till de som behöver fylla på.


Förhoppningen är att vi ska kunna tillsätta alla helger under säsongen så vi hoppas att alla vill hjälpas åt. Ni som är banvärdar kan hämta en lunchkupong på kansliet efter ert pass är klart 😊

 

Välkomna till säsong 2023 😊


Meddela vilken dag ni vill hjälpa till: therese_lars@hotmail.comHålvärdar 2023

Nu gör vi ytterligare en insats för att kunna ha vår fina bana i bra skick hela säsongen!


Vi ska i år ha hålvärdar och detta går ut på att se över ett hål extra noga när man spelar en rond. Om du till exempel är hålvärd för hål 4, så kollar du hur det ser ut på utslagsplats, fairway och green. Är papperskorgen tömd? Om inte kan du säga till när du kommer in 😊. Det som gäller är att se så allt är ok och om det behövs göras något så kan man säga till på kansliet.

 

Håll ett extra öga på ”ditt” hål. Om där ligger en pinne i vägen på green efter blåsten – Släng in den i skogen! Det kan vara hur liten sak som helst för dig men för helheten är det stort 😊

 

När ni har tänkt ut vilket hål ni känner speciellt för så skicka ett mail till therese_lars@hotmail.com så läggs ni till i listan.

 

 

Tack för att ni vill hjälpa till att hålla vår bana i bra skick!

Fotograf´: Tomas Öhlund