Tisdagsgolfen

Tisdagsgolfen

Tisdagsgolfen

De Sju bästa resultaten mellan april till september räknas och de 15 bästa på Order of Merit spelar final i varje klass! 

 

Start: 18/4. 2023

Startavgift: 40:- (Swish till Dan Johansson, 0705-120741)

Anmälan: Min Golf alternativt på kansliet.

Spelsätt: Slaggolf (+ 5) 

 

Det är möjligt att spela hela dagen, då går man in på Golf.se och bokar tider som vanligt eller via kansliet. Tisdagsgolfen har företräde mellan 13.40 – 16.40. ​

 

Uppsamling för spontana tider senast 15.40 vid rangen.

 

​Tävlingsanmälan sker i år via Min Golf, istället för pärmen. OBS!! Glöm ej att även boka tid då ingen startlista kommer publiceras.

 

Skulle du vara inne senare än 21.00 och restaurangen är stängd så skall scorekortet lämnas i nyckelinkastet i omklädningsrummet. Namn, datum,  Hcp och resultat tydligt skrivit på Scorekortet. Ett signerat scorekort per spelare. Ej inlämnat scorekort på korrekt plats resulterar i diskning.

 

After golf:

Det finns möjlighet till förtäring och något gott att dricka till humana priser, allt förbeställes på lista i pärmen. Betalas innan ronden i Golfkrogen.


Läs mer om Tisdagsgolfen här>>>

Pristagare V36 >>>


Order of Merit för Tisdagsgolfens Slutställning V36

De 15 första i klass A och Klass B och de fyra som har 7 resultat i Klass C är kvalificerade till finalen på Lördag 9/9 Samling 11:15 för lunch första start 12:30, starttider kommer under Torsdagen! och för Er som inte kan närvara ni får avanmäla Er i GIT eller till Kansliet!

Klass A >>>

Klass B >>>

Klass C >>>