Pro

Träning

Pro


Hej

 

Mitt intresse för att bli bättre för varje slag utvecklades genom åren till en färdighet till att se symptom i spelet för att kunna bryta ned och analysera. Denna process har aldrig avstannat och vid en tidpunkt upptäckte jag hur roligt det var att hjälpa andra att se och känna samma sak. Golfen är något som leker med alla våra känslor och det finns ingen bättre än den som känns i hela kroppen efter ett golfslag som blir precis som planerat. Det vill jag förmedla även till Er!

 

Jag har från och till arbetat som golfinstruktör sedan början av 2000 då jag började som ”PGA trainee” tillsammans med Peter Söder och Fredrik Jonsson på Perstorp. Jag genomförde min PGA-grundtränarutbildning 2002 med praktikdelen på S:t Arild tillsammans med Peter Hansson och har sedan dess arbetat som tränare på bl.a. Skyrup, Östra Göinge och Perstorp. Nu ska jag tillbaka där allt började, på Perstorps Golfklubb.

 

Jag bor i villa i Perstorp tillsammans med min hustru Marie samt hunden Oliver och har tre utflugna barn. Under vinterhalvåret är det bowling som gäller och jag bowlar aktivt i Perstorpklubben BK Frigg och tävlar även individuellt. Tävling och träning är en stor del av vem jag är och jag avskyr verkligen att förlora oavsett om det är i spel mot mina barn och syskon eller om det är något jag utövar i elitverksamhet.


Snabba fakta


Namn: Jonas Ask

Ålder: 45 år

Familj: Marie, Patricia, Alexandra, Amanda och Oliver

Yrke: Arbetsmiljöspecialist för Perstorp Specialty Chemicals

Antal år som golftränare: Till och från i ca 20 år

Favoritklubba: Lob-wedge (trollspöet)

Favoritslag: Järntrea från peg

Favoritspelare: Tiger (Rory är helt okej också)

Favoritbana i närområdet: Åhus östra (Kristianstad GK)


Jag kommer att finnas tillgänglig och på plats på klubben efter behov och ni når mig genom att ”hugga” mig på klubben eller skicka någon form av meddelande till mig (tex. mejl, sms eller messenger). Såklart går det även bra att ringa!


Kontakt: Jonas.ask@perstorp.com, 072–5425680